luni, 22 iulie 2013

Deschidere oficiala TeCaFi la Baia Mare. Eveniment organizat de catre TNL Maramures


   Stim cu totii care este importanta culturii si ce impact are in vietile noastre, ale tinerilor, dar si in dezvoltarea frumosului nostru oras.
   Pornind de la aceasta premisa si incurajand cultura, TNL Maramures deschide in perioada 25-28 iulie, TeCaFi in Baia Mare avandu-i ca invitati pe initiatorii acestui proiect TeCaFi Romania, dar si pe colegii de la TeCaFi Iasi.
   TeCaFi este prescurtarea de la Teatru, Cafea si Film  implicand vizitarea diferitelor obiective turistice, muzee, teatre, vizionarea de filme dar si socializarea in diferite locatii pentru tineret.
   Practic, este un grup de initiativa sociala, care propune petrecerea timpului liber intr-un mod educativ si constructiv.
   TeCaFi isi propune si ne indeamna sa ne implicam cu totii activ in societate, dorind sa apropie tinerii de tot ceea ce inseamna cultura prin proiecte diverse: culturale, umanitare, sportive etc.
   TNL Maramures doreste sa promoveze cultura si obiectivele turistice din Maramures, iar un proiect de asemenea amploare ca si TeCaFi va aduce cu siguranta un plus comunitatii noastre.
   Si pentru ca toate drumurile duc in Maramures, este timpul sa deschidem oficial TeCaFi!

www.tecafi.ro
https://www.facebook.com/tecafi.original.romania?fref=ts

3 comentarii:

Laur spunea...

Felicitari pentru proiect! Mult a fost putin a ramas :))

Loredana B. spunea...

Multumim! Va asteptam cu drag in Maramures! ;)

tecafi romania spunea...

abia asteptam !!!