duminică, 21 iulie 2013

Filmele au iesit din nou la aer!

    Duminica, 21 iulie, TNL Baia Mare a proiectat cel de-al doilea film din cadrul festivalului "Filmele ies la aer", locatia fiind Teatrul de Vara.
    Duminica trecuta, 14 Iulie, fiind si Ziua nationala a Frantei, am vizionat filmul "Intouchables" care s-a bucurat de un real succes in randul baimarenilor iar filmul din aceasta duminica a fost The Bucket List, o combinatie reusita intre aventura, comedie si drama.
      Atmosfera placuta a unei seri de vara, combinata cu un film bun si nu in ultimul rand cu prietenii alaturi, s-a dovedit a fi un succes fiind prezenti peste 150 de oameni  pentru a viziona cea de-a doua proiectie din cadrul festivalului de film organizat de catre TNL Baia Mare.
      Filmele in aer liber sunt practic o alternativa a clasicului cinematograf, o experienta greu de uitat mai ales ca a venit vara, iar serile sunt racoroase si placute. Acest eveniment este deschis publicului larg, intrarea fiind gratuita.
      Daca iti place filmul si vrei sa il vizionezi altfel, daca pur si simplu doresti sa te relaxezi si sa te distrezi in aer liber ori vrei "altceva", te asteptam alaturi de noi la festivalul "Filmele ies la aer " organizat de catre TNL Baia Mare la Teatrul de Vara!

https://www.facebook.com/tnl.baiamare?fref=ts

 

Un comentariu:

Andrei A. spunea...

Pare interesant filmul. Îl adaug pe lista de privit :)